Meny
se | en | de

Äventyrsbana

Äventyrsbana, femkamp, multisport, äventyrsorientering


Rekommenderad aktivitet under företagsutflykt, konferens eller kick off  

och passar utmärkt till klassresor, möhippor, svensexor eller som spännande ingrediens i födelsedagsfirandet!

Vi har flera "färdiga" banor men försöker förverkliga dina idéer också! Vi samarbetar med Eriksberg Natur- och Viltpark samt Tjärö i Blekinge där vi anordnar för platsen unika upplevelser.


Rydskampen

Utmana dina kompisar, kollegor eller familj på en spännande femkamp!

Bågskytte, slangbella, blåsrör/ pilkastning, luftgevärsskytte, hästskokastning och 12m hög klätterväggAtt ha på sig: oömma kläder, bekväma skor
Ta även med ett gott humör, vinnarskallen och entusiasm!

Plats: Norraryds Camping

Avrunda gärna dagen i vår härliga bastu på en flotte! 
Begär offert.
SamLek

Samarbetsövningar med målet att stärka både individ och gruppkänslan.


Ni jobbar tillsammans i både lek och lektion för att ha både kul och få möjlighet att lära sig mer om sig själv och sina medarbetare. Här ska deltagarna utfröa olika uppdrag där de måste samarbeta för att kunna lösa uppgifterna. Vi avsätter även tid för reflektion och utvärding efteråt. 


En grupp kan bestå av 8-12 personer. Är ni flera personer så bildas fler grupper á 8-12 personer. Det är inte så fysiskt ansträngande, även om ni rör på er hela tiden. 


Anordnas på följande platser:

  • Norraryds camping i Ryd
  • Eriksberg Hotell och Safaripark
  • Tjärö
  • Valfri plats - t.ex er egen kursgård

Begär offertTjärökampen 

i samarbete med Tjärö turiststation

Ta båten ut till en av Blekinges absoluta pärlor. Här erbjuder vi en spännande äventyrsorientering med kontroller som sätter både hjärna och hjärta i arbete. Det finns något för alla smaker och fysiska förmågor! Ni kämpar i lag på 3 personer. Runda av upplevelsen i Tjärös nybyggda restaurang med fantastisk utsikt över havet! 

Övriga aktiviteter i samarbete med Tjärö: femkamp, SamLek samt teknikkurs och guidad tur med havskajak. 

Begär offert.


Jaktskyttebana

Oförglömliga naturupplevelser i samarbete med Eriksberg Natur- och viltpark

I viltparken bland vilda djur anordnar vi en äventyrsfemkamp där ni får använda traditionella vapen som bland annat pilbågar, blåsrör, slangbellor, luftpistol och luftgevär, men istället för de ståtliga djuren skjuter vi på olika måltavlor. 

Aktiviteten passar grupper från 10 personer och kan anordnas året om. Kombinera med en god vildmarksmåltid tillagad över öppen eld med garanterat lokalt viltkött för den ultimata upplevelsen! 


Övriga aktiviteter i samarbete med Eriksberg


Guidad tur med klippklättring

På en klippa belägen nära viltparken och som även är en av Blekinges finaste berg. Ni kommer att under säkra former klättra på klippa, säkra varandra och fira er ner för stupet.

En häftig upplevelse som passar grupper upp till 12 personer! Ni bör ha minst 2-3 timmar till ert förfogande. Pris: begär offert.Guidad tur i havskajakspaddling

Vi startar i Maraviken på Eriksberg. Efter en kort kurs i kajakpaddling och säkerhet på vattnet kommer vi först paddla i Maraviken och spana efter djur längst kusten. När ni sedan känner er redo, paddlar vi ut genom grindarna och ut i skärgården. Er tid och väderleksförhållandena avgör turens rutt och längd. 


Passar grupper upp till 10 personer. Ni bör ha minst 2h till ert förfogande för aktiviteten. Pris: begär offert.


Se mer på www.eriksberg.se