Meny
se | en
Prova på havskajak, Älska våren - ARK56
2022.05.01.

Söndag 1/5

Kampanj Älska Vår ARK56

HAVSKAJAKSPADDLING

 

Prova på kajakpaddling med oss! Denna dag utgår vi från Kolleviks badstrand i Karlshamn och paddlar en runda med instruktör. Du kommer att lära dig kliva i och ur kajaken och grundläggande paddeltekniker. Innan vi går ut på vatten kommer vi att gå genom säkerhetsrutiner och information om vad du gör i fall du skulle välta med kajaken.

Vi paddlar i små grupper, så anmäl dig tidigt.


Välj heldag, eller 2 timmar

 

Under heldagstur, paddlar vi ut i skärgården. Exakt rutt bestäms av väder och vind. Kan hända att startplatsen flyttas till Matvik. Vi tar med oss gofika (lunch) som vi avnjuter på någon av öarna.

Pris heldag: 2790 kr för 2 personer (extra personer 1395 kr/vuxen, 800kr/ungdom 14-17 år).

Att ta på sig: för årstiden passande oömma friluftskläder. Sandaler eller skor du kan blöta ner. Solhatt, eller keps. Solglasögon, eller vanliga glasögon som du kan säkra upp i fall du skulle trilla i vattnet.

Att ta med sig oavsett tur: en uppsättning ombyteskläder (allt från topp till tå), handduk. Regnkläder

2 h prova på kajakpaddling

Vi utgår från Kollevik och paddlar en runda i området. Rutt bestäms av väder och vind. Ta gärna med dig fika. Under en 2 timmars pass kommer du att lära dig kliva i och ur kajaken, grundläggande säkerhet på sjön och vi kommer att paddla en liten runda i Kollevik. Ungdom från 14 år är välkomna i sällskap av vuxna

Välj tiden som passar dig kl.10-12, kl.12-14, kl.14-16.

Vi paddlar i små grupper, så anäl dig i tid! Vi börjar kl. 10 och fyller på tiderna alteftersom bokningarna kommer in.

Pris 2h: 900 kr 2 personer

Familjepris 2 vuxna+2 ungdom: 1500 kr. Extra personer i samma sällskap vuxen 450kr, ungdom 300kr. Ta gärna med egen fika.

Att ta på sig: för årstiden passande oömma friluftskläder. Sandaler eller skor du kan blöta ner. Solhatt, eller keps. Solglasögon, eller vanliga glasögon som du kan säkra upp i fall du skulle trilla i vattnet.

Att ta med sig: en uppsättning ombyteskläder (allt från topp till tå), handduk. Regnkläder

 

Kalender
TiOnTorFre
2022 Maj