Ursulas Äventyr Svéd zászló Angol zászló Német zászló norraryds camping

Camping Key Europe

är ett europeiskt samarbete och ett kundkort för dig som bor på  campingplats. Kortet är laddat med erbjudanden och du behöver det för att bo på en SCR-ansluten campingplats.

Alla SCR:s medlemmar är anslutna till systemet och antalet gäster som använder det ökar varje år.

Några kortfördelar
- Snabbare incheckning
- Fler än 80 olika rabatter och erbjudanden att välja mellan
- Olycksfallsförsäkring under vistelsen
- SCR:s katalog Svensk Camping i brevlådan varje år

Europeiskt samarbete
Camping Key Europe är ett samarbete mellan campingorganisationerna i Danmark, Finland, Norge och Sverige samt motororganisationerna ADAC och ANWB i Tyskland respektive Holland.

Läs mer om Camping Key Europe
Vill du veta mer om kortet hittar du allt du behöver på camping.se


Några av de många rabatterbjudanden till de som har Camping Key Europe kort

 

KREATIVUM KARLSHAMN

Kreativum är ett Science Center fyllt med upptäckter! Kreativum erbjuder 10% rabatt på kombinationsbiljetter (entré + film) mot uppvisande av Camping Key Europe!


RASTA

Vid uppvisande av Camping Key Europe på Rasta Vägrestauranger så lämnar vi 10% rabatt vid köp i våra restauranger. Du hittar Rasta utmed samtliga större riksvägar i Sverige.
Scandlines - AutoBizz Smart alt. 10%

 

TT-LINE

Med AutoBizz Smart åker du för halva priset mellan Helsingborg-Helsingör. För bästa pris till Tyskland och övriga Europa: 10% rabatt på kombibiljetten från Helsingborg.
TT-Line - More than just a ferry

Du sparar många mil och dyra bensinpengar genom att inte köra genom Danmark på väg till och från resmålet i Europa. Alla innehavare av Camping Key Europe får 10% rabatt på våra färjebiljetter med fordon 2014.


MARINMUSEUM KARLSKRONA

Tag med hela familjen och gör ett besök på Sveriges Marinmuseum i Karlskrona! Närkontakt med en ubåt från kalla kriget, dramatiserad ombordgång och en inspirerande utställning för hela familjen. För dig med Camping Key Europe erbjuder Marinmuseum ett rabatterat entrépris på 95 kr (ord. pris 130kr), mot uppvisande av ett giltigt Camping Key Europe kort. För barn till och med 18 år är det fri entré. Varmt välkommen till Marinmuseum, på land, på vatten – på riktigt!

overnatting utrustning bildgalleri