Ursulas Äventyr Svéd zászló Angol zászló Német zászló norraryds camping

Ursulas Äventyr startades år 1994 i Blekinge

År 2013 köptes Norraryds Camping i Ryd

 

Emese från Ursulas Äventyr på HimalayaVår policy är att erbjuda ett brett utbud av spännande aktiviteter och möjlighet till skön avkoppling och vila.

Våra utflykter anordnas på naturens villkor med ledning av erfarna, väl förberedda ledare som är måna både om kundernas och naturens välbefinnande.

Vår nya base camp, Norraryds Camping kommer att utvecklas i samma anda och med samma omsårg för natur och miljö som våra aktiviteter.

Jag, Emese Orsolya (alias Ursula) Bálint, grundaren och ägare till företaget är uppvuxen i ett av Europas mest grott- och klipprika områden, har sedan 14 års ålder sysslat med grottforskning, klippklättring och bergsbestigning.

I Sverige har jag fortsatt att vara aktiv äventyrare och snart upptäckte jag att Södra Sverige har en enastående natur som öppnar fantastiska möjligheter till häftiga aktiviteter.

Ursulas Äventyr i grottan Valgornera, MallorcaUnder åren har jag genomgått många kurser i bergssäkerhet, klippklättring och speleologi runt om i världen. Deltagit i många tuffa och spännande utflykter och expeditioner såväl i underjorden som högt över marken.

Har bl.a. utforskat världens 3-e djupaste grotta och det senaste året besteg jag flera toppar i Himalaya.

Under mina utflykter och expeditioner har jag fått många fina och värdefulla erfarenheter, upplevt kamratskap, roliga stunder, spännande turer och en oslagbar gemenskap.

Låt mig få dela med mig den känslan!

Mina senaste expeditioner, utmaningar:

2017 Raja Ampat, Misool, Indonesien, kajakexpedition

15 dagar ute bland julgransöar i ett av värlsens sista vildmark med några av de främsta expeditionspadlarna  i Sverige
.

.
overnatting utrustning bildgalleri